HORVAT Univerzal na sajmu VINISTRA – Poreč 2023.

vinistra-2023-vinarska-oprema-horvat-univerzal

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nas posjetite na 29. međunarodnoj izložbi vina i vinarske opreme VINISTRA 2023. koji se u terminu 5.–7.05.2023. održava u POREČU (dvorana Žatika). Predstavljamo našu bogatu ponudu vinarske i vinogradarske opreme.

VINISTRA 2023 – 29. Međunarodna izložba vina i vinarske opreme

O značaju vina i ostalih autohtonih istarskih poljoprivrednih proizvoda poput rakija, maslinova ulja, meda, sira i pršuta svjedoči značaj najveće izložbe svih tih proizvoda – Vinistra. Vinistru ne čini samo izložba domaćih proizvoda, vina prije svega, već i vođene degustacije, prezentacije, tematski susreti.

Uz domaće vinare, u natjecateljskom dijelu s uspjehom sudjeluju i vinari iz Slovenije i Italije pa i Mađarske. Ocjenjivački sud sastavljen je po uzoru na slične svjetske manifestacije pa ga uz stručni kadar čine i oni koji se vole naći u blizini vina, a tu kapljicu smatraju i čine bitnom u svome radu.

Izložba se bazira na ocjenjivanju kakvoće vina, a brojni off-sadržaji pak čine Vinistru zanimljivijom. Ova vrhunska manifestacija koja na nekoliko dana na jednome mjestu uspijeva okupiti rekordan broj izlagača vina i vinarske opreme, nezaobilazno je mjesto edukacije i svijesti o vinima i kulturi stola te je postala najveća izložba svoje vrste u Hrvatskoj. Broj izlagača iz cijele Hrvatske i inozemstva potvrđuje njezin status koji neprekidno raste.

 

vinistra-2023-vinarska-oprema-horvat-univerzal-1

Vinarska oprema – HORVAT Univerzal d.o.o.

VINISTRA 2023.

vinistra-2023-vinarska-oprema-horvat-univerzal-3

Vinarska oprema – HORVAT Univerzal d.o.o.

VINISTRA 2023.

Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružali potpunu funkcionalnost i najbolju uslugu te neprestano poboljšavali našu web stranicu i web trgovinu.