HORVAT Univerzal na sajmu URBANOVO – Štrigova 2024

urbanovo-2024-banner-vinarska-oprema-horvat-univerzal

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nas posjetite na sajmu URBANOVO 2024. koji se u terminu 17.–19.05.2024. održava u Štrigovi. Nastupamo kao GENERALNI SPONZOR i predstavljamo našu bogatu ponudu vinarske i vinogradarske opreme.

Urbanovo – Festival Pušipela, nudi najbolja vina vinogradara i vinara Međimurja kao i najkvalitetnije proizvode lokalnih OPG-ova, a također je i mjesto susreta renomiranih proizvođača vina i vinarske opreme, poljoprivrednih proizvođača te poduzetnika. Ove se godine održava 23. puta i stalno privlači sve više posjetitelja i izlagača.

Urbanovo je blagdan koji se slavi u čast svetog Urbana, pape i mučenika. Urbanovo je osobito popularno u Hrvatskoj, ali se obilježava i u drugim dijelovima Europe, posebice u zemljama gdje je vinogradarstvo važna gospodarska grana. Osim blagoslova vinograda, na Urbanovo se obično organiziraju različite proslave i manifestacije, kao što su kulturni programi, sajmovi, degustacije vina i drugo.

urbanovo-2024-vinarska-oprema-horvat-univerzal

Vinarska oprema – HORVAT Univerzal d.o.o.

URBANOVO 2024.

urbanovo-2-2024-vinarska-oprema-horvat-univerzal

Vinarska oprema – HORVAT Univerzal d.o.o.

URBANOVO 2024.

urbanovo-generalni-sponzor

ŠTRIGOVA TE ZOVE - URBANOVO 2024

Općina Štrigova će ovog proljeća, od 17. – 19. svibnja biti domaćin već tradicionalnog festivala vina Urbanovo s glavnim događajem Festival pušipela u Domu kulture Štrigova, Štrigova 103. Posjetitelji će kroz tri dana moći kušati preko 170 vrhunskih vina iz 24 vinarije Udruge Hortus Croatiae. Prvog dana festivala bit će dodijeljene diplome s Međunarodnog ocjenjivanja vina, a istog dana će u suradnji s Državnim arhivom u Štrigovi i Državnim arhivom iz Rijeke biti otvorena izložba povijest vinarstva u LiburnijiŽupanija partner je Primorsko-goranska županija, koja će također predstaviti svoja vina. Uz navedeno, program je dodatno obogaćen s događajima kao što su WINE & SMILE QUIZ – ispred Pub-a Potkova (Terme Sv. Martin)COOKING SHOW by Bajzovi dvori & Marko Palfi te „Urbanovo WINE RUN“.

urbanovo-vinarska-oprema

U sklopu manifestacije Urbanovo će se održati još nekoliko događaja kao što je Gurman tjedanOtvoreni podrumi te Sveta misa i blagoslov vinograda 26. svibnja 2024. u 11:00 sati kod Kapelice u Svetom Urbanu.

Gurman tjedan je prilika da uživate u neodoljivim kombinacijama najfinijih jela i izvrsnih međimurskih vina. Restorani će po promotivnoj cijeni u ponudi imati menije koji uključuju tri slijeda jela, a uz svaki slijed jela dobiva se čaša vina.

Otvoreni podrumi održavaju se 24. i 25 svibnja diljem vinarija na našem području. Prava je to prilika za još jedan hedonistički posjet Međimurskoj vinskoj cesti i prepuštanju užicima iz ponude međimurskih vinarskih obitelji. Osim što će vas vinari zadiviti svojim vinima, oduševit će vas i predivna netaknuta priroda i predivan pogled na ono što je ukras gornjeg Međimurja, a to su bogati, pitomi i zeleni brežuljci na čijim se padinama uzgajaju najbolja vina u regiji. Uz vina, očekuje vas i bogata gastronomska ponuda, a za dobru zabavu pobrinut će se DJ-i, tamburaši i zabavljači.

Više na poveznicama:

Urbanovo

Općina Štrigova

 

Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružali potpunu funkcionalnost i najbolju uslugu te neprestano poboljšavali našu web stranicu i web trgovinu.