Tankovi

TANKOVI LETINA

Z TANK

Zatvoreni tank koristi se za fermentaciju i čuvanje vina i ostalih prehrambenih tekućina. Kvalitetni materijali velikih debljina osiguravaju stabilnost kroz dugogodišnju profesionalnu upotrebu tanka. Visoko polirana unutrašnjost tanka ne dozvoljava hvatanje vinskog kamenca te olakšava pranje spremnika. Zahvaljujući vertikalnoj izvedni duplikatora za hlađenje omogućeno je kvalitetno hlađenje i kad tank nije do kraja pun. 

letina-z
letina-zk

ZK TANK

Zatvoreni katni tank u izvedbi s dvije ili više komora služi za fermentaciju i čuvanje vina i ostalih prehrambenih tekućina. Zatvoreni katni tank omogućuje optimalnu iskoristivost prostora u podrumu. Kvalitetni materijali velikih debljina osiguravaju stabilnost kroz dugogodišnju profesionalnu upotrebu spremnika. Svi ventili na spremniku pričvršćeni su navojnim spojnim elementom i brtvom, što pojednostavljuje skidanje kod pranja. 

ZD+ZG TANK

Zatvoreni tankovi u kombinaciji donji+gornji služe za fermentaciju i čuvanje vina i ostalih prehrambenih tekućina. Omogućuju optimalnu iskoristivost prostora u podrumu. Pružaju mogućnost kombiniranja prema želji i potrebama kupca. Kvalitetni materijali velikih debljina osiguravaju stabilnost bez obzira na veličinu donjeg ili gornjeg tanka. 

letina-ZGD-tip
letina-KR-tip

KR TANK

Kvadratni tank služi za fermentaciju i čuvanje vina i ostalih prehrambenih tekućina.
Zbog svojeg pravokutnog oblika tank nudi maksimalno iskorištenje raspoloživog prostora u podrumu.
Bridovi spremnika izvedeni su zaobljeno, bez oštrih kutova i rubova. 

PZP TANK

Tank sa zračnim poklopcem služi za fermentaciju i čuvanje vina i ostalih prehrambenih tekućina. Robustan poklopac sa zračnicom i vrenjačom omogućava fermentaciju i čuvanje vina. Posebno pojačan rub znatno doprinosi čvrstoći spremnika.
Korištenjem galgi olakšano je podizanje i spuštanje poklopca, a pomoću pumpe učvršćene na nogu olakšano je pumpanje zračnice. 

letina-PZP-tip
letina-IZO-tip

IZO TANK

Izolirani tank s ugrađenim duplikatorom za hlađenje namijenjen je za hladnu stabilizaciju vina, fermentaciju mošta i čuvanje vina.
Debeli sloj poliuretanske pjene osigurava dobra izolacijska svojstva ovog tanka.
Duplikator za hlađenje velike površine omogućava brzo snižavanja temperature u tanku. 

PZPK TANK

Tank sa zračnim poklopcem i kosim dnom služi za fermentaciju i čuvanje vina i ostalih prehrambenih tekućina. Robustan poklopac sa zračnicom i vrenjačom omogućava fermentaciju i čuvanje vina a posebno pojačan rub znatno doprinosi čvrstoći spremnika.
Koso dno i velika kvadratna vrata omogućuju izuzetno lako pražnjenje tanka.
Korištenjem galgi olakšano je podizanje i spuštanje poklopca, a pomoću pumpe učvršćene na nogu olakšano je pumpanje zračnice. 

letina-PZPK-tip
letina-T-tip-1

T TANK

Tlačni tank se koristi u proizvodnji pjenušavih vina – charmat metoda. Tank se može koristiti i u drugim proizvodnim procesima pod pritiskom.
CE certifikat osigurava maksimalnu kvalitetu i sigurnost kod upotrebe. 

PV TANK

Tank za prijevoz viličarom omogućuje jednostavnu manipulaciju korištenjem viličara. U standardnoj izvedbi dolazi sa zračnim poklopcem, a služi za fermentaciju i čuvanje vina i ostalih prehrambenih tekućina. Postolje s utorima za prijevoz tanka viličarom izrađeno je od kvalitetnih materijala velikih debljina. 

letina-PV-tip
letina-PP-tip

PP TANK

Tank s plivajućim poklopcem služi za čuvanje vina i ostalih prehrambenih tekućina. Visoko polirana unutrašnjost spremnika onemogućuje hvatanje vinskog kamenca i olakšava čišćenje tanka.
Pipe i ventili izrađeni su od nehrđajućeg čelika.

PZ TANK

Tank sa zračnim poklopcem služi za fermentaciju i čuvanje vina i ostalih prehrambenih tekućina. Visoko polirana unutrašnjost spremnika onemogućuje hvatanje vinskog kamenca i olakšava čišćenje tanka.
Pipe i ventili izrađeni su od nehrđajućeg čelika. 

letina-PZ-tip