HORVAT Univerzal na sajmu AgroTerra ISTRA – Pazin 2023.

AgroTerraIstra-banner2023

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nas posjetite na 2. Poljoprivrednom sajmu  AgroTerra ISTRA 2023., koji se u terminu 14.–16.04.2023. godine održava u PAZINU (Školsko grdska sportska dvorana). Predstavljamo našu bogatu ponudu vinarske i vinogradarske opreme.

agroterraistra-vinarska-oprema

O sajmu AgroTerra ISTRA

Bogata ponuda

Na sajmu poljoprivrede će se moći pronaći proizvodi s raznih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, pčelara, maslinara, vinara, pršutara, proizvođača sireva i ostalih mliječnih proizvoda, proizvođača eko prehrambenih proizvoda, moći će se vidjeti i kupiti proizvode destilerija i proizvođača pive te proizvođača raznih drugih prerađevina na bazi povrća, voća, morskih plodova, proizvođače ili zastupnike za veliku i malu poljoprivrednu mehanizaciju, agrarije, rasadnike te sve ostale koji su povezani s poljoprivredom. Karakteristika ovog sajma je izvrsna posjećenost i zbog bogate ponude proizvoda kako za male, hobi poljoprivrednike, tako i za velike poljoprivredne proizvođače. Unutarnji izložbeni prostor prostire se na cca. 1.200 kvadrata, a vanjski na 6.000 kvadrata.

Sajmeni prostor u potpunosti popunjen

Izlagački prostor je u potpunosti popunjen te mjesta za izlagače više nema. Odaziv izlagača je ove godine bio veći za 25 posto od prvog izdanja sajma. Ove godine dolazi i više izlagača iz inozemstva i to iz Italije, Slovenije te Slovačke.

Otvorenje sajma je u petak, 14. travnja u 12 sati i bit će otvoren do 19 sati. U subotu su vrata sajma otvorenja od 10 do 19, dok je u nedjelju sajam otvoren od 10 do 17 sati.

Ulaz na sajam za sve posjetitelje je besplatan!

Kao što je navedeno, sajam će se održati u Pazinu u prostoru Školsko – gradske sportske dvorane i na površinama oko samog objekta.

AgroTerraIstra Baner 2023
AgroTerra-Istra-2022_unutarnji-prostor
AgroTerra-Istra-2022_vanjski-prostor
Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružali potpunu funkcionalnost i najbolju uslugu te neprestano poboljšavali našu web stranicu i web trgovinu.