HORVAT Univerzal na sajmu WineOS – Osijek 2024.

wineos-2024-vinarska-oprema-horvat-univerzal

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nas posjetite na sajmu WineOS – središnjoj vinskoj manifestaciji istočne Hrvatske, koji se u terminu 12.01. – 13.01.2024. održava u Osijeku. Nalazimo se na štandu 21 i predstavljamo našu bogatu ponudu vinarske i vinogradarske opreme.

wineos-2024-vinarska-oprema-horvat-univerzal

WineOS 2024 – festival vina u Osijeku

Život je ugodan kada spojite potrebu za hranom i pićem s umjetnošću koju nazivamo hedonizmom. Kada sljubite ono što osnovne životne potrebe čini užitkom za sva osjetila.

Slavonija i Baranja u domaćim i međunarodnim su okvirima sinonim užitka vezan za blagodati zemlje, vrhunsku hranu i fenomenalna vina. Na tim krilima, pozivamo vas da odmah početkom 2024. godine svjedočite promociji kvalitete, gastronomskim užitcima i slavljenju kulture pijenja vrhunskih vina.

Novi, deveti po redu WineOs na rasporedu je 12. i 13. siječnja 2024., a održat će se na novoj lokaciji, u „Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije“ (Gospodarska zona 10, Osijek).

U prvih osam izdanja WineOS je ispunio očekivanja. Donio je ono što su organizatori željeli prezentirati. Izlagačima je pomogao u pronalaženju novih poslovnih partnera i krajnjih potrošača te dogovaranju poslova za tekuću godinu, ponajprije za turističku sezonu. Publici željnoj dobre kapljice predstavio je najbolje iz regije Slavonija i Podunavlje, ali i dragih gostiju iz ostatka Hrvatske, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Sjeverne Makedonije… Donio je i bolje turističke rezultate Osijeku i okolici na samom početku godine.

Deveto izdanje WineOS-a seli u dosad najveći prostor, najmodernije sajmište u regiji. Gospodarski centar Osijek nudi obilje prostora za izlaganje i sklapanje poslova. Tako će deveti WineOS zauzeti preko 2750 četvornih metara, konkretno dvije glavne izložbene dvorane te još nekoliko pratećih prostora nužnih za održavanje edukativnih vinskih radionica i logističke potrebe.

WineOS se ubraja među najbolje popraćene događaje u Osijeku i okolici.
Svake godine sajam prate novinari iz 60 do 70 redakcija iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Radionice

Tijekom dva sajamska dana održat će se deset edukativnih vinskih
radionica namijenjenih profesionalcima, ali i širokoj publici. 

Izlagači

Na WineOS-u je naglasak na lokalne vinare istoka Hrvatske. Osim njih, redovito sudjeluju izlagači iz drugih hrvatskih vinskih regija te goste iz susjednih država.

 

wineos-2024-vinarska-oprema-horvat-univerzal

Vinarska oprema – HORVAT Univerzal d.o.o.

WineOS 2024 – Osijek

Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružali potpunu funkcionalnost i najbolju uslugu te neprestano poboljšavali našu web stranicu i web trgovinu.