HORVAT Univerzal na sajmu AGRA – Gornja Radgona 2023.

agra-2023-vinarska-oprema-horvat-univerzal

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nas posjetite na sajmu AGRA 2023. koji se u terminu 26.–31.08.2023. održava u Gornjoj Radgoni (Slovenija). Predstavljamo našu bogatu ponudu vinarske i vinogradarske opreme.


SAJAM AGRA, PRVA GODINA NAKON PLODNIH ŠEZDESET

U Gornjoj Radgoni, na spoju Slovenije s Austrijom, Hrvatskom i Mađarskom, od 26. do 31. kolovoza održat će se 61. međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam AGRA koji će predstaviti vrhunsku tehniku, opremu i sredstva za  poljoprivredu, šumarstvo, vinarstvo i proizvodnju hrane. Stručnim izložbama životinja predstavit će najbolji rezultati uzgoja a također ste pozvani na prikaz najboljih praksi suradnje s prirodom u raskošnim sajamskim vrtovima. 

AGRA kroz zajedničke susrete predstavnika struke i pojedinih poljoprivrednih grupacija povezuje interese i nazdravlja s odličnim poljoprivrednim proizvodima, jelima i vinima te vodi prema uspješnom poslovnom i prijateljskom druženju.

Sajam će otvoriti Nataša Pirc Musar, predsjednica Republike Slovenije a među gostima bit će i Marija Vučković, ministrica poljoprivrede Republike Hrvatske.

AGRA U BROJKAMA

1700 izlagača
35 država
24.650 m2 izložbenog prostora u sajamskim halama
28.000 m2 vanjskih izložbenih površina
3.000 m2 izložba životinja
15.300 m2 pokusnih nasada, manjež
Ukupno 70.950 m2 izložbene površine


USPJEŠNA PROIZVODNJA

Mnoštvo domaćih i inozemnih izlagača ponudit će inovativna rješenja, najnoviju tehnologiju i vodeće svjetske brendove poljoprivredne mehanizacije te  šumarskih strojeva i opreme. Na raspolaganju će biti sjemenska roba, sadnice, proizvodi za ishranu, zaštitu i njegu životinja i biljaka, oprema za prehrambenu industriju i gastronomiju. Predstaviti će se bogat program poljoprivrednih objekata i građevina kao i opreme za uređenje okućnica i okoliša stambenih objekata.

IZVRSNA PREHRANA

Predstavit će se odabrani poljoprivredni proizvodi, prehrambeni proizvodi slovenske prehrambene industrije kao i proizvodi dopunske djelatnosti u poljoprivredi. U vinskoj dvorani predstaviti će vrhunska vina te vinogradarska i vinarska oprema.

PARTNERSTVO S DRUGIM ZEMLJAMA

Zemlja partner sajma AGRA bit će Indija, zemlja s najbrojnijim stanovništvom na svijetu, s bogatom tradicijom poljoprivrede i proizvodnje prehrambenih  proizvoda. Na grupnim izložbenim prostorima predstavit će se i Bugarska, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Mađarska, Kosovo, austrijska Štajerska, Ukrajina,  Senegal.

agra-2023-1-vinarska-oprema-horvat-univerzal

Vinarska oprema – HORVAT Univerzal d.o.o.

AGRA 2023 – Gornja Radgona

agra-2023-2-vinarska-oprema-horvat-univerzal

Vinarska oprema – HORVAT Univerzal d.o.o.

AGRA 2023 – Gornja Radgona

agra-2023-3-vinarska-oprema-horvat-univerzal

Vinarska oprema – HORVAT Univerzal d.o.o.

AGRA 2023 – Gornja Radgona

agra-2023-4-vinarska-oprema-horvat-univerzal

Vinarska oprema – HORVAT Univerzal d.o.o.

AGRA 2023 – Gornja Radgona

Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružali potpunu funkcionalnost i najbolju uslugu te neprestano poboljšavali našu web stranicu i web trgovinu.