HORVAT Univerzal na sajmu CroAGRO – Zagreb 2022.

croagra 2022

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nas posjetite na međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAGRO 2022., koji se u terminu 1. – 4. prosinca 2022. godine održava na Zagrebačkom velesajmu. Nalazimo se u paviljonu 9 na štandu 11 i predstavljamo našu bogatu ponudu vinarske i vinogradarske opreme.

CROAGRO 2022 - Vinarska oprema HORVAT univerzal

O SAJMU CroAGRO

Nacionalni i središnji sajam prezentirat će visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i  prehrambene industrije uz B2B susrete i razmjenu iskustava i znanja. Cilj organizacije je postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj i šire.

U doba brzog razvoja tehnoloških inovacija i svekolikog napretka poljoprivrede kao i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, nastup i predstavljanje tvrtki i svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije na poljoprivrednim sajmovima dobiva posebnu važnost.

Kroz četiri dana održavanja sajma Zagrebačkim velesajmom zavladat će moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, proizvoda za poljoprivrednu proizvodnju, konzerviranje te skladištenje nakon berbe do sadnih materijala, različitih vrsta sjemenja i materijala za zaštitu bilja.

Kao jedini poljoprivredni sajam u Hrvatskoj koji se održava u zatvorenim, grijanim i uređenim prostorima, prostire se na 16.000 m2 izložbenog prostora u 6 paviljona – 7, 7a, 8, 8a, 9 i 11a.

Velika pažnja posvećena je stručnom programu koji će se odvijati na 5 pozornica, a posjetitelje očekuju popratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera.

 

croagro-pokrovitelji
Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružali potpunu funkcionalnost i najbolju uslugu te neprestano poboljšavali našu web stranicu i web trgovinu.