HORVAT Univerzal na sajmu AgroTerra ISTRA – Pazin 2024.

agro-terra-istra-2024-vinarska-oprema

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nas posjetite na 3. Poljoprivrednom sajmu  AgroTerra ISTRA 2024., koji se u terminu 05.–07.04.2024. godine održava u PAZINU (Školsko gradska sportska dvorana).

Predstavljamo našu bogatu ponudu vinarske i vinogradarske opreme!

agro-terra-istra-2024-vinarska-oprema

O sajmu AgroTerra ISTRA

Bogata ponuda

Na sajmu poljoprivrede će se moći pronaći proizvodi s raznih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, pčelara, maslinara, vinara, pršutara, proizvođača sireva i ostalih mliječnih proizvoda, proizvođača eko prehrambenih proizvoda, moći će se vidjeti i kupiti proizvode destilerija i proizvođača pive te proizvođača raznih drugih prerađevina na bazi povrća, voća, morskih plodova, proizvođače ili zastupnike za veliku i malu poljoprivrednu mehanizaciju, agrarije, rasadnike te sve ostale koji su povezani s poljoprivredom. Karakteristika ovog sajma je izvrsna posjećenost i zbog bogate ponude proizvoda kako za male, hobi poljoprivrednike, tako i za velike poljoprivredne proizvođače. Unutarnji izložbeni prostor prostire se na cca. 1.200 kvadrata, a vanjski na 6.000 kvadrata.

Ulaz na sajam za sve posjetitelje je besplatan!

Sajam će se održati u Pazinu u prostoru Školsko – gradske sportske dvorane i na površinama oko samog objekta.

agro-terra-istra-2024-vinarska-oprema
agro-terra-istra-2024-vinarska-oprema
AgroTerra-Istra-2022_unutarnji-prostor
AgroTerra-Istra-2022_vanjski-prostor
Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružali potpunu funkcionalnost i najbolju uslugu te neprestano poboljšavali našu web stranicu i web trgovinu.